Monday, 30 May 2011

My brother ==''

Ni abang  Nina.
encem kan..?? kan??
XD

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Danial Muhammad
oke ni abang nina....nme dia danial
kalau perasan dia kerat gambar nina = ='''

Hari ni Nina ada kelas tambahan pukul 7.30....Nina da ckap ngan parents and termasuk abng Nina kena tidur awal pada malam tu...... Nina turun bawah jap kat ruang tamu nak salin jadual.pastu abang nina, suruh tman jap sbab dia sunyi  duduk sorang sorang....Nina kata oke..tpi sekejap jela.......leka punya leka da pukul 3 pagi = ='''

tinggal 3 jam jela nak tido.....pastu abang bercerita psal topik yg menarik
hampir satu jam dgar.....da kul 4...tinggal 2 jam je nk tido
bila lelap mata...mimpi sdap sdap...tiba tiba ayah kejut 
tgok jam bru pukul 5.30...Nina tnye la wat pe kejut awal awal
ayah nk pergi kerja sbb tu kena antar Nina awal g sekola
siapa yg kerja time cuti sekola? kejammnnyeeeee

bila nk siap siap pergi sekola....nina tgok abang nina seronok tidur lena dibuai mimpi
gerammmmm gilaaaaaaa >.<
so nina ....

Kick in the balls

hambek abang !!!!! padan muka !!!! 
dalam kelas ngantuk gila.......mata lebam try nk fokus kat pelajaran yg ckgu smpaikan
mata refresh sebaik sahaja....
dpat results periksa......
:'(
EOS.......Tak nak cter psal bnda sedeh sedeh ni 

Thursday, 26 May 2011

First Thing When U met ur crush




jgan laa terkejut tgok muka laki ni !
ni la reaksi bila dpat...
dgar suara .... crush!! ^^
kenapa muka jadi camni? 


-maybe cuz terkejut
-maybe terpegun?
-maybe falling by his cute voice?
  
bila dia ckap ......ley gagap lak
sah sah buat bad impression...LOL 
bengong je


anyway perempuan mestila jdi different kan??
baru dinamakan unik... atau pelik? 


muka merah trus bila pikir psal benda ni
anyway enjoy !!!



TEEHEE !  


YEAHH !!! PERIKSA PENTING DA ABIS 
Ley TIDUR NGAN TENANG :)



Sunday, 22 May 2011

I wanna be that kitty !



Isn't this kitty adorable???

Tuesday, 3 May 2011

Bila 'crush' online facebook tpi kalau tak chat, jadi cam ni 


Tapi kalau dapat chat , betapa happynya siap ley menari camni 


tunggu dia online sampai tertidur 

Klau ada orang nak ngorat dia, rasa nak terajang dia camni >.<


Kalau nak tgok dia pun, biasalaa kwan kwan kacau -___-''

kdang kdang kalau da angau sgat
sampai msuk salah kelas XD


anyway , enjoy!




Monday, 2 May 2011

Hehe...dah lama tak update blog 
bkan malas
agak busy ngan kerja seharian
so ,masa Nina online fb tadi
kwan baik nina, ainul dia ada tag vid ni
hehe, I'm loving it ^__^

video

Enjoy!